OPARSTOP mast 5g

OPARSTOP mast 5g

OPARSTOP je mast určená na ošetření rtů náchylných na častý výskyt oparů. Hadí mast působí při výskytu jednoduchého oparu (herpes simplex) a také urychluje vyhojení puchýřků. Je to průhledná mastná emulze, která dobře drží na poškozeném místě. Pokud mast aplikujete včas (při prvních příznacích - brnění a svědění rtu), opar se ani neobjeví. Obsahuje pouze PŘÍRODNÍ TOXIN.

Více detailů

 

Snížená cena!
179,00 Kč vč. DPH

229,00 Kč vč. DPH

4004

Dostupnost: skladem

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, si koupili také:

Charakteristika:
OPARSTOP je mast určená na ošetření rtů náchylných na častý výskyt oparů. Hadí mast působí při výskytu jednoduchého oparu (herpes simplex) a také urychluje vyhojení puchýřků. Je to průhledná mastná emulze, která dobře drží na poškozeném místě. Pokud jej aplikujete včas (při prvních příznacích - brnění a svědění rtu), opar se ani neobjeví. 

OPARSTOP je Prostředek k léčbě:

  • působí proti jednoduchému oparu (herpes simplex)
  • urychluje vyhojení prasklých puchýřků
  • ošetřuje zanícené koutky, popraskané rty, poúrazové poranění rtů


Způsob aplikace:
Nanáší se 2-4 x denně na postižená místa.

Kontraindikace:
Přípravek nesmí používat děti da 3 let. Jen k zevnímu použití.

Skladování:
Uchovávejte v suchu při teplotě do 25° C. Expirace do 18 měsíců.

Složení:
Vaselinum album, Aqua, Cera lanae, Oleum cacao, Glycerinum, Paraffinum liquidum, Glycerol monostearat, Urea, Cetyl Stearyl Alcohol, Sodium Benzoate Chloroacetamide, Tocopherol Acetate, Acidum salicylicum, Agkistrodon piscivorus venenum

  • EAN 85816688
OdPředmětKomentář
2019-07-04 JIrka. komentář Nic lepšího jsen nikdy neměl koupil jsem ji poprve v Přerově na burze a teď ji kupuji v Šumperku poradil jsem kamarádovi a je taky spokojen. Doporučuji !!!!
2016-01-26 Hanka . výborná mastička! na,, oparstop" nedám dopustit....po vyzkoušení všeho možného jsem tuto mastičku koupila na Jarním veletrhu v Hradci Králové před 2 lety...dokud jsem ji měla,tak nebyl opar :o)

No template found for module gpwebpay