![](https://www.vylecse.cz/themes/vylecse/img2/baner.jpg)
Barevný salát z adzuki
Potřebujeme:
![](http://www.vylecse.cz/themes/vylecse/kucharka/img/obtiaznost_nizka.jpg)
Obtížnost:
nízká
![](http://www.vylecse.cz/themes/vylecse/kucharka/img/cas60.jpg)
Čas:
1 hod
Suroviny | Množství |
Fazole adzuki | 200g |
Mořská sůl | 1 lžička |
Žlutá paprika | 1 ks |
Celeru | 4 kousky |
Ovčí sýr | 125g |
Černé olivy | 125g |
Červená cibule | 1 ks |
Mletý černý pepř | |
Tabasco | |
Petrželka | |
Dresing |
![]() |
Postup:
Adzuki fazole namočte v 1 l vody alespoň na 12 hodin. Ve vodě, ve které byly namočeny vařte 25-30 minut. Krátce před koncem doby varu přidejte sůl. Vodu slijte a fozole nechejte vychladnout. Nakrájejte papriku na proužky a celer na kolečka. Smíchejte dohromady se sýrem nakrájeným na kostky, s olivami a nakrájenou cibulí. Na závěr vmíchejte fazole. Salát okořeňte pepřem, několika kapkami tabasca a dresingem a nechte chvilku odležet. Servírujte posypané nakrájenou petrželkou.
No template found for module gpwebpay