Sytý salát z ječných krup

Potřebujeme:


Obtížnost:
nízká

Čas:
30 min
Suroviny Množství
ječných krup150 g
lžíce jemného kečupu2 PL
citron- šťáva1 ks
zeleninového vývaru200 ml
cibule1 ks
menší okurka1 ks
rajčat300 g
olivového oleje3 PL
pepř
černých oliv50 g
ovčího sýra nebo nivy100 g
sůl

Postup:

Ječné kroupy uvaříme, přebytečnou vodu slijeme, přilijeme vývar a opět přivedeme k varu. Přidáme kečup a pod poklicí necháme stát 10-15 minut. Promícháme a necháme vychladnout. Nakrájenou zeleninu smícháme s kroupami, česnekem, pepřem a bylinkami. Pokapeme citrónem, olejem a posypeme olivami a sýrem.


No template found for module gpwebpay