
Barevný salát z adzuki
Potřebujeme:
Obtížnost:
nízká
Čas:
1 hod
| Suroviny | Množství |
| Fazole adzuki | 200g |
| Mořská sůl | 1 lžička |
| Žlutá paprika | 1 ks |
| Celeru | 4 kousky |
| Ovčí sýr | 125g |
| Černé olivy | 125g |
| Červená cibule | 1 ks |
| Mletý černý pepř | |
| Tabasco | |
| Petrželka | |
| Dresing |
![]() |
Postup:
Adzuki fazole namočte v 1 l vody alespoň na 12 hodin. Ve vodě, ve které byly namočeny vařte 25-30 minut. Krátce před koncem doby varu přidejte sůl. Vodu slijte a fozole nechejte vychladnout. Nakrájejte papriku na proužky a celer na kolečka. Smíchejte dohromady se sýrem nakrájeným na kostky, s olivami a nakrájenou cibulí. Na závěr vmíchejte fazole. Salát okořeňte pepřem, několika kapkami tabasca a dresingem a nechte chvilku odležet. Servírujte posypané nakrájenou petrželkou.
No template found for module gpwebpay





