Barevný salát z adzuki

Potřebujeme:


Obtížnost:
nízká

Čas:
1 hod
Suroviny Množství
Fazole adzuki200g
Mořská sůl1 lžička
Žlutá paprika1 ks
Celeru4 kousky
Ovčí sýr125g
Černé olivy125g
Červená cibule1 ks
Mletý černý pepř
Tabasco
Petrželka
Dresing

Postup:

Adzuki fazole namočte v 1 l vody alespoň na 12 hodin. Ve vodě, ve které byly namočeny vařte 25-30 minut. Krátce před koncem doby varu přidejte sůl. Vodu slijte a fozole nechejte vychladnout. Nakrájejte papriku na proužky a celer na kolečka. Smíchejte dohromady se sýrem nakrájeným na kostky, s olivami a nakrájenou cibulí. Na závěr vmíchejte fazole. Salát okořeňte pepřem, několika kapkami tabasca a dresingem a nechte chvilku odležet. Servírujte posypané nakrájenou petrželkou.


No template found for module gpwebpay