Cizrna italsky

Potřebujeme:
100 g cizrny, 100 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer), bobkový list, bazalka, 1 / 2 lžičky hořčice, 1 / 2 dcl kysané smetany, 1 / 2 acidofilního mléka, 1 lžíce Grahamovy mouky, 150 g celozrnných těstovin (nebo brambor, rýže).
Postup přípravy
Cizrna namočíme na noc do čisté vody. Před vařením vodu vyměníme a cizrnu uvaříme do měkka. Pak přidáme jemně nastrouhanou kořenovou zeleninu, bobkový list, špetku bazalky, lžíci hořčice. Zalijeme smetanou a acidofilním mlékem, lžící Grahamovy mouky a dokončíme jako tradiční svíčkovou.

Příloha
Podáváme s celozrnnými těstovinami, bramborami nebo s rýží.



No template found for module gpwebpay